OH247

backstage @ OH247 shoot


De eerste bestellingen in de OH247 Boutique stromen binnen, en met de beachwear in aantocht zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de tweede shoot met onze fotografe Charlotte van Hecke. Think big sunnies, sunhats, high heels, big earrings and palm trees! Dan krijgen jullie meteen ook de andere OH247 babes te zien, die momenteel nog even incognito blijven tot de resultaten van de shoot gepubliceerd worden.

Lees op de website bij "OH247 babes "meer over onze modellen Tsarina & Christelle die momenteel de flyers sieren van de kledingscollectie. De magazine die binnen enkele weken bijgesloten wordt bij alle pakjes zal hun persoonlijke beauty- & hairtips uit de doeken doen.

Wie nog steeds problemen heeft met bestellingen: tijdens de stap "betalen" moet je op niets klikken, "overboeken" staat vanzelf geselecteerd. Je moet gewoon doorgaan naar de volgende stap, daar staan de bankgegevens naar waar je moet overschrijven en de code die je moet vermelden. De dag dat je betaling ontvangen is wordt het pakketje onmiddellijk verzonden. Je kunt dus rekenen op 1 - 2 dagen.
Klanten die in de eerste twee weken iets bestellen kunnen rekenen op een cadeau bij hun volgende bestelling!No comments:

Post a Comment

Request or ask something: info@onheels247.com